Coaching

Elk probleem biedt mogelijkheden voor het vinden van eigen oplossingen. Dat is kort gezegd het vertrekpunt van oplossingsgericht werken, de basismethode die MiSa toepast in coachingstrajecten. Het doel is om mensen in staat te stellen om op hun eigen manier een probleem aan te pakken. In onze coachingstrajecten gaan we ervan uit dat de coachees:


Oplossingsgericht coachen werkt bij mensen die zich bewust zijn van hun negatieve gedachten en knelpunten, én die bereid zijn om het te veranderen. Is dit niet het geval dan kiezen we voor andere coachingsmethoden. 


MiSa vindt het belangrijk om zichtbare en haalbare resultaten te zien. Daarom doen we regelmatig tussentijdse evaluaties en krijg je oefeningen en opdrachten mee om uit te proberen in de praktijk. Wil je dat het coachingstraject effectief is, dan betekent dat hard werken! Je wordt gestimuleerd om te ontdekken wat je raakt, wat je inspireert en wat je doelen zijn. Doelen zonder acties blijven wensen en daarom werken we eraan om je gedachten om te zetten in een concreet stappenplan.


Aan het einde van het traject heb je een duidelijk beeld van wat écht belangrijk voor je is, waar je kwaliteiten liggen en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn. Daarnaast heb je inzicht in wat je belemmert en hoe je die belemmeringen kunt overwinnen. Je ervaart meer innerlijke rust, energie en kracht en bent in staat bewuste keuzes te maken die passen bij jouw wensen, normen, waarden en drijfveren. 


Wil je meer informatie over onze coachingstrajecten of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met ons op.

EmailLinkedIn