Over MiSa 

Welkom bij MiSa Coaching & Advies, opgericht door Mila Sahadew Lall. 

We werken samen met diverse professionals uit ons netwerk. We richten ons op mensen die het even niet meer weten hoe ze verder moeten. Dit kunnen jongeren op school zijn en ook volwassenen die vastlopen in hun persoonlijk leven of op het werk. 


Onze aanpak is gericht op zichtbare en realistische resultaten, waarbij we samen bepalen wat jij nodig hebt om verder te kunnen. Of het nu gaat om individuele coaching of juridisch advies bij (dreigend) ontslag, wij zetten onze expertise en ervaring in om jou te ondersteunen.


Wij werken samen met verschillende bedrijven, waaronder id Plein, Vitaal Verder en Van Luipen Legal. Daarnaast zijn we aangesloten bij het professionele netwerk van Solutions Centre en lid van de Vereniging Oplossingsgerichte Professionals in Nederland (VOPN). Met onze brede kennis en ervaring kunnen we organisaties en individuen ondersteunen bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, coaching en bemiddeling. 


MiSa Coaching & Advies is ontstaan vanwege een toenemende maatschappelijke behoefte. Steeds meer mensen vragen hulp omdat ze op termijn vast komen te zitten in hun persoonlijke ontwikkeling, geen verdere stappen durven te nemen en zich zorgen maken over (dreigend) ontslag. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om onze expertise, via MiSa Coaching & Advies, breder in te zetten voor mensen die laagdrempelig juridische bijstand of coaching nodig hebben. 


Onze samenwerking met diverse professionals uit ons netwerk, stelt ons in staat om ondersteuning te bieden die past bij jouw persoonlijke situatie.


Wil je vrijblijvend kennismaken en sparren over jouw situatie? Stuur ons dan een e-mail met je naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van de situatie. Wij nemen op korte termijn contact met je op. Samen vinden we de oplossing die bij jou past!

EmailLinkedIn